Bulgarien

Det här är två bilder på maten och det var det här som var gott :P
 
Det här är några saker som jag köpte. köpte två tröjor, en byxdress och plockade några snäckor oxå.
 
 
 
fler bilder kommer komma upp då jag kanske har bild brist eller bara tycker att jag vill ladda uppen bild där i från.
 

"snabbinlägg"

Hej, hejsan, hallå!
Jag hade tänkt berätta den verkliga anledningen till varför Malin bloggade förr förra veckan. Och det är nämligen så att jag var i Bulgarien med familjen, men kunde inte skriva det någonstans då vi inte ville ha några inbrott ;). Så imorgon kommer det komma upp bilder därifrån.

blommor i håret, √

Tjoooo breeee alla barn! Lewis och Malin här jao. Nu är det så att vi gick ut på en liten promenad och tittade på det vackra vattnet nere vid sjön, och det slutade med att vi båda gick längs stora vägen på väg hem med blommor bakom öronen. Malin gjorde några hippieskutt över vägen och sa lite hippieord. vi gick slalom genom alla sniglar innan vi heeeelt plötsligt hittade en fyrhjuling, jag tror att det kom en fe och gav oss den. Jag körde sakta och sekert (ja jag tänker stava med e) ner med den på våran lilla väg, medan Malin körde som en galning upp.
 
I detta inlägg kommer det inte att bli några bilder från idag, så vill ni se dem så gå in på Malins blogg HÄÄÄÄÄR
 
 
Puss och kram från oss ♥

Spex i nian

Det här är jag och Lewis dagen innan vi skulle ta spexfoto i nian. Haha herregud, vi var så jävla crazy den eftermiddagen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle se ut som, medan Lewis var bergsäker på att hon skulle posera i mina crosskläder. Till slut klädde jag ut mig till Professor Trelawney i Harry Potter. Och Lewis såg ut som... mig. OCH btw, så hade jag krullkaosat hår när vi fotade sen! Vi var så söta!

Gästbloggning

Hej alla Lewis-läsare! Eftersom att Lewis är så usel på att uppdatera så har jag fått updraget att blogga lite då och då den här veckan. Jag är varelsen till vänster på bilden bredvid Lewis. Malin heter jag. Ni har säkert läst om mig här tidigare!
 
Lewis är en underbar människa och jag saknar henne ♥

RSS 2.0