Ånghäst

Nu är det så att mitt sommarlov är slut om två veckor. Men eftersom att jag ska flytta i skolan till ett annat ställe där tvåor och treor går så blir det lite spännande och kul ändå. Jag typ gillar skolan nu när jag går på gymnasiet :)
 
Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från mitt sommarlov. Det lilla som jag har bildbevis på.
 
Här är jag i min pojkväns hockeyutrustning :)
Åt middag och firade 4 of July på HardRock
Jag har även varit på bröllop, Jag så då ut såhär i ansiktet ;)
Varit på Gripsholms slott med familjen var jag också.
 På Skansken Men min pojkvän och hans familj.
Igår var jag i stan med min syster och råkade komma upp på Götgatan när Pride paraden gick förbi. Det var något av det roligaste, bästa och fantastiska jag sett :)
 
 
Fler bilder kommer när jag börjat skolan och har alla biler :)

Kommentarer
Postat av: Trucker Mamma Madde

Hej.

Vad kul att du går transport, jag hoppas att du trivs riktigt bra. :)
Jag gick också transport, min pappa körde bärgare när jag var yngre och fastnade direkt och visste att jag ville köra med. ;)
Var ofta med honom ute dag som natt.
Jag gick transport i Nyköpong, sökte även till Söderälje men Nyköping var första valet och där kom jag in.

Jag var ensam tjej i alla tre åren hade en tjej i en annan klass men hon valde personbil och jag transport så såg henne ändå inte så mycket.
Just pressen var ju sådär, alltså man får ta jävligt mycket skit. Även om jag var bättre än många så var det ju ändå jag som syntes.
Lättaste är om man hittar vänner, riktiga vänner kanske inte just i klassen men generellt dom som man kan prata om skiten osv.
Jag hade underbara lärare som såg och hörde och dom förstod att det var skit många gånger.
Men spelade ju ingen roll att dom sa ifrån heller.

Killar är ju ofta matcho och jävligt coola i grupp, så att dra iväg åt ett annat håll och kanske hamna ensam men någon eller några brukade vara en smidig sak för lugn och ro.

Det bästa tipset jag kan ge dig är att ge inte upp! Då vinner dom, så ansåg jag det hela tiden. Det hade varit så mycket lättare många gånger att typ byta eller något. Men jag gav mig inte!

I november förra året fick jag erbjudande om att bli en av 20 första chaufförerna på Cliffton Mining i Pajala, en av 20 första och vi ska bli 260 stycken när vi är i full produktion.
Så jag tackade ja, packade ihop sambo och sonen och vi flyttade från Vällingby och till en by utanför Pajala 120 mil norrut.
Vi kör malm på dispans och väger 90 ton. Det är bil och släp, släper är en dolly trailer alltså en trailer fast på släpet och det är för att när alla vägar är repade här uppe så ska dom ansöka om att få köra 117 tons ekipage, och då blir det som trailer på trailer :)

Hör gärna av dig om du har mer frågor, jag svarar gärna dock svarar jag inte om du svarar i din egen blogg för sånt tycker jag är respektlöst. :)

Kram

2013-09-13 @ 12:28:39
URL: http://vhdbrud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0