just nuMobba inte bilden, men det här är i alla fall det jag håller på med just nu :)

♥Hur min drömkille ser ut

Okej, det kanske inte direkt är hur han ser ut utan hur han ska vara på sättet.
Så han ska vara allmänt snäll, inte ljuga om det inte är för att det är någon överraskning :P Sen ska han kunna spela gitarr och sjunga, för när en kille sjunger för mig är det bästa jag vet. Sen ska han kunna åka skateboard så han kan lära mig :P Sen ska han såklart älska att kramas och så ska han vara omtänksam, sen ska han helst kunna laga mat.

Men nu bara för att jag skriver det här så är det inte så att killen i framtiden kommer vara så, och att det står "han ska" känns jätteytligt, men det är ju bara för att han inte finns och för att det är min drömkille ich inte min framtidskille.

Men ni ska få lite bilder om hur han ska vara i fall att jag glömt något :)


♥vad jag skulle vilja göra i framtiden

I framtiden skulle jag vilja ha ett eget företag, en halvknäpp familj och bara ha det bra. Men innan allt det så vill jag gå på Upplandsbro gymnasiet på transportlinjen och bara ha typ kul.
Sen skulle jag vilja tatuera mig och färga håret i någon konstig färg, som en regnbåge eller bara rött kanske :P


Skulle ni kunna tänka mig i någon sådanhär hårfärg? Nä inte jag heller :P


Han prater så fort att man inte hör vad han säger

Nej men hej!
Igår kom jag, som ni vet upp till min morfar och eftersom att jag kom hit igår så blev det inte direkt mycket som hände, handlade lite, träffade kusiner och Katarina, ena kusinen sov över här.
På kvällen åkte jag och Katarina spark till en liten butik, som pressbyrån nere i Stockholm. Vi/ jag höll på att dö, Katarina körde sparken i nedförsbacke och så började sparken luta i full fart!! Jag blev livrädd :P
När vi kom hem tog det inte långtid innan en annan kusin kom och hälsade på :)
På morgonen fick jag förfrågan om jag ville med och pimpla. Först tackade jag nej, för att jag inte hade några skor och var så dum att jag inte frågade farmor, (morfars sambo, lite komplicerat, men kan förklara en annan gång) sen när det visade sig att hon hade skor till mig så åkte jag med en då.
Tyvärr fick jag ingen fisk men roligt hade jag i alla fall.
När vi kom hem satte jag mig och läste ut en bok och bara tog det lugnt.
Mot kvällen när farmor skulle börja med middagen ringde Katarinas syster, tror jag och frågade om vi ville komma på middag, och självklart tackade vi ju ja :)
Efter det åkte vi ner till by för att se ett band, som faktiskt var bra :) Och bandet var från Stockhom så de kunde ju prata fort, och för bergsjöborna var det jätte ovanligt, så man hörde jättemånga säga "gud vad fort han pratar" och "man hör ju knappt vad han säger ibland" :P
I veckan ska vi åka och hälsa på lite fler kusiner och sen lär det väl bli att plugga lite, eller mycket :P


En bild på mig när jag pimpla :)
Och jag sa ju innan jag åkte att jag inte skulle kunna ladda upp inlägg med bilder men det kan jag :D men inte med nya bilder som jag har tagit.

♥ Vad jag skulle vilja lära mig

Oj, det finns såå mycket jag skulle vilja lära mig. Som t.ex. att kunna spela imagine av John Lennon på piano, lära mig mecka med t.ex moppen. Jag skulle också vilja lära mig fotografera på riktigt eller vad man ska säga, sen skulle jag vilja lära mig göra typ naglar som akrylnaglar. Sen skulle jag vilja lära mig köra motoryckel och så skulle jag vilja lära mig att åka skateboard. Sen de två sista sakerna jag skulle vilja lära mig, som jag vet att man inte kan lära sig men i alla fall, jag skulle vilja lära mig att bli mer modig och en bra förälder.Framme!

Nu ska jag ha kommit fram till perongen i Huddik, om nu tågen går och om det är i tid. Men det håller vi tummarna för.

Jag såg säker ut såhär när jag lämnade mina föräldrar på/ utanför tåget


Och såhär när tåget började åka


Hoppas nu att alla som har sportlov får ett awesome lov, och ni andra HAHA, nä jag bara skojade, önskar er e awesome vecka oxå :)

Tummen upp


You dont know me


Hej, idag e det tisdag och jag sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja.
Idag efter skolan ska jag med min syster till forum för att kanske köpa en oth box :D
När jag kommer hem ska jag göra massor av läxor -.- och sen på kvällen ska jag nog kanske om vi köper boxen kolla på oth :)
Ja det var väl allt nu, skriver mer ikväll :)

Rubriken saknas


Inte bara därför jag inte har bloggat utan för att veckan bara har flugit iväg.
Men i veckan har jag i alla fall dansat och sen har jag bara pluggat och tagit det lugnt och så blev jag sjuk i torsdags och var hemma fredagen.
I veckan som kommer ska jag ha två prov, ett i spanska och ett i musik -.-
På onsdag ska vi gå med skolan och typ fota och på kvällen blir det dans.
Sen ska jag typ tvätta och packa som fan i veckan för åp lördag ska jag till morfar :D kommer inte komma hem för än på fredag, men för att ni inte bara ska få bildlösa inlägg eftersom att jag kommer blogga från min morfars dator, så tänkte jag göra några tidinställda inlägg.
Men nu har jag inte direkt något mer att skriva :)


Fick denna fina ros av mina fina föräldrar på alla hjärtans dag :) <3

Ha en fin vecka nu :)

En vit springare - Gästblogg


Hej alla Lewis fantastiska läsare!
Jag heter Malin, jag är Lewis kompis. Nu är vi i skolan och har lång rast eftersom vi har en korkad lärare som inte behagar dyka upp när vi ska ha lektion. Tänk att Lewis kunde legat och sovit vid det här laget annars. Stackars Lewis. Idag är det Alla hjärtans dag och Lewis hoppas att hon får geléhjärtan, kanske av någon speciell liten pojke? Vem vet, vem vet. Just nu sitter nämligen Lewis mittemot mig och ser lite miserabel ut (vilken formell svenska jag använder va?) så hon skulle nog behöva bli överraskad av sin drömprins idag. Och visst finns det en drömprins. Han har ett namn. Frågan är bara om han har en vit springare att rida hit på för att plocka upp sin fagra mö?
Det återstår att se.

I´ll be back


Hejsan hejsan!
Igår var jag med familj inne i stan för att köpa min balklänning och lite trosor :)
Hade lite svårt att bestämma mig för vilken klänning jag ville ha men till slut hittade jag en :)
vi svängde förbi forum en stund för att köpa trosor, men det blev lite smycken och en ny skolväska också :D
När vi kom bytte jag om för vi skulle bort på middag :)
När vi väl kommer dit så blev det mat och massa snack.
När vi hade ätit klart så tar min lillasysters gudfar med henne ner till garaget för att han hade fixar en överraskning åt oss där bara för att vi inte skulle ha tråkigt, så snällt :D Sen visade det sig att han och våran gudmor hade gjort ett spel rum med flipperspel och jukebox och allt. Där satt vi alla till vi åkte hem. Sjukt kuligt! :D
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på tv och just nu kollar jag på så ska det låta och sjunger med till låtar som "Roy och Roger har en mack ihop" och "Farsan jag vill ha en synth" :)
Ja det var min helg, inte så mycket men lite, så ni ska få bilder från det jag köpte och från igår kväll :)


Ett utav spelen :)

Mina tre nya trosor och smyckerna.

Min fina ring på nära håll :D

Töjning  :D (den e fake, men det säger vi inte)

Min nya fina skolväska :)

En bild som jag tog när jag var med Linn

En till bild från när jag var med Linn


Två bilder på min klänning :) och vart ansiktet är kan vi skita i :P

Ha en bra vecka nu :)

♥Vem och vad jag skulle vilja ta med mig till en öde ö

Jag skulle vilja ta med mig min syster, en särskild kille, min mamma eller Malin. Min syster för att typ komma närmare henne. Den här särskilda killen tänker jag inte berätta så mycket mer om nu. Min mamma vill jag vara fast på en öde ö med för att jag står henne ganska nära och Malin är bara för att jag kan se hur jävla roligt vi skulle kunna ha :P

Någonting jag skulle vilja ta med mig är väl typ kläder, en tändare, mat och en kamera. Försökte koma på saker som inte hade något med elektronik att göra, men en kamera måste man ju bara ha :) Och hur f*n jag ska kunna ladda den vet jag inte :P


Tänk er att ni står såhär med en kille ni älskar på en ö som såg ut såhär

Jag önskar nästan att det var så nu när jag tänker på det :P

Ha en bra och skän helg nu alla små människor :)

New in


Två paket med strumpbyxor och ett par svarta typ lovikavantar


Tre par nya trosor :)


Ett halsband och tre par tubsockor som jag är helr kär i :P

RSS 2.0