Bilder från nian

Nu har man ju slutat nian, och då tänkte jag lägga upp några bilder från nian :)Jag kommer nog sakna det här lite, även om det är skönt att det är över.


Sörjer, eller??

Just nu sitter jag och ränsar min dator, för den ska in imorgon. Även om man inte alltid har tyckt om den så kommer jag sakna den, med den försvinner alla skolarbeten och det skulle kanske vara liiiite kul att ha kvar till framtiden. Då man kan sitta och skratta över hur dålig man var när n gick i skolan. Nej nu ska jag inte sörja, spalade Super Tux en sista gång innan jag slängde det.

Igår var jag med mamma för att köpa skor till balen som är på tisdag, men vi kom hem utan och fick åka och köpa det idag för de fanns inte i min storlek för än idag, men snygga som fan är de och bild kommer någon gång om hundra år :P kommer kanske inte bli såå mycket bloggande när jag inte har någon egen dator efter imorgon.


Jag kommer sakna det här :(

Ha den bra :)

Ska man kanske uppdatera bloggen??

Nej men hej!
Förlåt för den usla bloggningen, men det har verkligen varit mycket i skolan och nu är det bara 13 dagar kvar tills det är sommarlov!!
Men har inte direkt mycket att skriva förutom att imorgon kommer Malin, Hanna och kanske Fern och Melinda hit för att äta och sova. Men eftersom att jag inte har så mycket att skriva om så kommer jag att bjuda på några bilder och eftersom att en bild säger mer än tusen ord så kommer jag alltså säga ungefär 7000 ord med bara bilder :)Det här två bilderna är från när vi firade mig efter att jag hade fyllt år.

Här ovan är några bilder från när jag och Melinda var med Malin på crossbanan och bilderna på människan på crossen är enligt mig, världens bästa person och crossförare ♥♥Säger god natt och trevlig helg till er alla med denna fina bild :)

RSS 2.0