True!


Det är ingen synd att vara lycklig

Bilden är från Elmia mässan 
 
Tjabba, tjena men hallå!
Idag har det varit en fordonsdag och vi fick kolla in verktygsskåpen och städa dem -.-
Vi slutade en halvtimme tidigare så jag åkte hem och satte på mig myskläder och myste ned mig i soffan med en kopp oboy ;)
Imorgon har jag sovmorgon till fem i tio och då är det basgruppsmöte, på eftermiddan har jag även idrotts prov på ergonomi och LABC. Efter skolan åker älskling med hem till mig och sover här.
På fredag har jag fordon och matte hela dagen, men det är ganska chill ändå. Efter skolan åker jag hem till älskling och sover där till lördag.
På lördag åker jag och älskling till min morbror och hans familj och firar min lilla söta kusin som fyller år.
Vad som händer resten av helgen vet jag inte.
 
Några bilder från Elmia lastbils mässa.

You are my sun, my moon, and all my stars

Idag träffade jag min fina vän Malin och blev lite fet på burger king innan vi gick på extra matte.
Eftersom att har varit sjuk så ligger jag ganska mycket efter och jag har prov på fredag, så det var välbehövligt.
Imorgon ska jag åka och fixa mitt busskort innan jag åker hem för att sedan åka till dansen med min finaste älskling som sover här imorgon.
På onsdag ska jag sova hos min älskling för att på torsdag missa min sovmorgon för att kunna göra klart svenskan. Den ska vara klar på söndag natt, men det är alltid skönt att slippa göra klart saker hemma när man kan göra det i skolan.
 
Snart kommer det upp bilder från elmia lastbilsmässa :)
 

Hoppade genom ett fönster i tro om att någon skulle fånga mig Hej på er!
Jag kan börja med att berätta att jag har börjat på gymnasiet och jag går fordon och transport här i Stockholm. Så i veckan har det varit lite olika lektioner och sen har vi varit i verkstaden och hoppat genom fönster.
I fredgas var jag sjuk så jag stannade hemma från skolan tyvärr. För även om man måste gå upp kl. 6 varje morgon, så känner jag faktiskt att jag vill gå till skolan nu för tiden.
Vi är inte så många i min klass, utan bara 9 personer med mig. Men jag har tur att det finns en tjej till i min klass. :)
 
I lördags hade vi middags gäster och hade det trevligt.
I går sov jag halva dagen och adra halvan låg jag helt död i soffan på grund av att jag var sjuk. Vilket resulterade i att jag var hemma idag också, men jag hoppas att jag kan gå imorgon. För jag hatar verkligen att missa massa saker i skolan och det spelar ingen roll hur mycket eller lite jag tycker om skolan.
 
Sen köpte jag ett par nya skor förra veckan och förlåt för dålig bild, men jag tog den jag hade.
 
God natt :)

RSS 2.0